Det Grønlandske Hus

Besøg vores stand og bliv klogere på Det Grønlandske Hus´ arbejde i det daglige. Vi repræsenterer grønlandsk kultur og leverer informationsservice til alle, både lokale og fra udlandet. Vi ser vores hus som et sted man kan møde venner, slappe af og få hjælp til forskellige grønlandske og danske oplysninger.

Mange unge grønlændere kommer til Danmark for at studere. Uddannelsesafdelingen tilbyder støtte til grønlandske studerende i Danmark, med alt fra bolig ansøgning og transport, til vejledning og social støtte.

Vores socialafdeling, Pooq, hjælper borgere fra Grønland, der bor i Danmark, med at navigere i det danske system og yde social støtte. F.eks. har vi en café Ilik der er et mødested og mentor projekt for unge voksne.

I vores kultur-og informationsafdeling er der åbent for alle der ønsker oplysninger om grønlandske emner og grønlandske kulturaktiviteter i Danmark. I vores hus kan du deltage i arrangementer af forskellig art, opleve kunst, musik, læse grønlandske aviser og om tirsdagen spise grønlandsk mad.

Vi tilbyder gratis skoletjeneste for grundskolen, hvor eleverne har mulighed for at arbejde med forskellige grønlandsrelaterede temaer. I skoletjenesten og vores øvrige arbejde, er det vores ønske at mindske afstanden imellem Grønland og Danmark.

Tid og sted:
– Lørdag den 2. nov. kl. 10:00-16:00
 – Søndag den 3. nov. kl. 10:00-16:00
– Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1.sal

 

Tilbage til programoversigt

Related Projects