Nordatlantisk Gymnasieklasse (NGK)

Kom og hør om Nordatlantisk Gymnasieklasse (NGK)

Nordatlantisk gymnasieklasse er målrettet unge med en interesse for viden, fordybelse og kompetencer indenfor det nordatlantiske samfund, og som brænder for at arbejde i et særligt nordatlantisk studiemiljø.

Nordatlantisk Gymnasieklasse, en unik stx-uddannelse, som er resultatet af et innovativt samarbejde mellem 4 gymnasier: Gribskov Gymnasium, GUX Sisimiut i Grønland, Miðnám á Kambsdali på Færøerne og Verzlunarskoli Islands i Island. Eleverne går i 1.g i Danmark, i 2.g i første semester på Færøerne og i andet semester i Island og i 3.g i Grønland. De første elever startede i august 2019 og er nu i fuld gang.   

Man kan søge ind på Nordatlantisk Gymnasieklasse (NGK), uanset om man bor i Danmark, Færøerne, Island eller Grønland. Som elev i Nordatlantisk Gymnasieklasse vil man bo og studere i fire lande på tre år, læse en unik studieretning med bioteknologi og arktisk teknologi og få et nordatlantisk netværk for evigt.

 Se mere på nordatlantisk.dk. Kontakt: post@gribskovgymnasium.dk.

Tid og sted:
– Lørdag d. 30. okt. kl. 10:00-17:00
 – Søndag d. 31. okt. kl. 10:00-16:00
– Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 5.sal
Foredrag:
Rektor for Gribskov Gymnasium, Kristoffer Høy Sidenius, fortæller om Nordatlantisk Gymnasieklasse, en unik stx-uddannelse, som er resultatet af et innovativt samarbejde mellem 4 gymnasier: Gribskov Gymnasium, GUX Sisimiut i Grønland Miðnám á Kambsdali på Færøerne og Verzlunarskoli Islands i Island. Eleverne kommer fra hele Nordatlanten og går i 1.g i Danmark, i 2.g i første semester på Færøerne og i andet semester i Island og i 3.g i Grønland. De første tre hold er allerede godt i gang med deres forløb: 3.g klassen er i Grønland, 2.g på Færøerne og 1.g i Danmark.
Tid og sted:
– Lørdag d. 30. okt. kl. 15.00-15:30
– Islands Ambassades foyer, Nordatlantens Brygge, Strandgade 89

Related Projects