Færøerne på verdenskortet

Visit Faroe Islands – Guðrið Højgaard Direktør

Guðrið Højgaard er direktør for Færøernes Turistråd, Visit Faroe Islands. Guðrið har mange års erfaring indenfor turistbranchen, hvor hun har arbejdet som markedschef for Visit Stockholm og som marketingkoordinator hos VisitDenmark i Sverige. Guðrið har en baggrund som Cand. Merc i international markedsføring og kommunikation fra CBS og Stockholms Universitet.

I 2012 valgte hun at flytte tilbage til sit hjemland Færøerne, for at sætte Færøerne tydeligere på verdenskortet som turistdestination. I sit arbejde med at lede hendes lille team til at udvikle en fremstående marketingstrategi for den færøske turisme, blev Guðrið udnævnt til Årets Leder i 2016. Visit Faroe Islands har vundet over 100 marketingpriser for deres arbejde, inklusive gyldne løver i Cannes. I 2019 blev Guðrið udnævnt på Politico 28 listen over de mennesker, der ville ”skabe, rykke og røre Europa i 2019”, den første turistchef nogensinde på listen.

Visit Faroe Islands arbejder i dag både med markedsføring af Færøerne, men har også fået opgaven af den indenlands udvikling af destinationen. Her til efteråret lanceres turismestrategien frem mod 2030.

 

Tid og sted:
– Søndag 5. november kl. 14.00
– Nordatlantens Brygge, 5. sal th.

 

Tilbage til programoversigt

 

Related Projects