GODE LAPPELØSNINGER – oplev kunsten sammen med dine børn

Gå på opdagelse i udstillingen Stof til eftertanke med en kunstparlør. Den indeholder opgaver og aktiviteter. Og det er gratis.

Til vores aktuelle udstilling Stof til eftertanke har vi udarbejdet en særlig mappe, en parlør, så I kan gå på opdagelse i udstillingen og finde inspiration i de huller og fejltagelser, vi alle oplever.


Det er gratis

Parløren er velegnet til de 5 til 10-årige og bruges med hjælp fra en voksen. I får parløren i butikken, når I køber udstillingsbillet (børn under 12 år kommer gratis ind).

Parlør
En parlør er en lille ordbog med lister over ord og deres grammatik, betydning og udtale. Man har ofte en parlør med, når man rejser til et andet land og vil prøve at gøre sig forståelig på det sprog, som man taler i det land, man besøger. 

Kunst er også et sprog. Et billedsprog. Man kan sige, at en kunstner taler gennem billeder. Denne lille mappe, som I får udleveret i cafébutikken, er en parlør i samtidskunst, som I kan have med jer i udstillingen og som kan hjælpe jer med at lære billedsprog.

I parløren finder I tre kort.

  1. Introduktion til kunstværker
  2. Dialogkort
  3. Aktivitetsforslag

Velegnet til 5 til 10-årige børn og bruges sammen med en voksen ledsager.

 

Tid og sted:
– Lørdag d. 4. nov. kl. 10.00-17:30
– Søndag d. 5. nov. kl. 10.00-17:00
– Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, stuen

Tilbage til programoversigt

Related Projects