Arbejdende kunstnere

Mød arbejdende kunstnere:

På Arktisk Festival vil du kunne møde flere arbejdende kunstnere, og det vil være muligt at købe masser af flotte ting i alt fra rensdyrben, sælskind, moskusuld, perlesmykker og malerier.

De arbejdende kunstnere er:

Oline Binzer – er en grønlandsk kunstner, som arbejder med ben udskæring i narhval, hvalros, moskushorn samt rensdyrgevir. Har i mange år arbejdet med fedtsten og sten. Hun har også lavet smykker i samarbejde med en guldsmed i andre materialer end tand.

Naja Abelsen – er en dansk-grønlandsk billedkunstner siden 1982. Uddannet på Danmarks Designskole i 1996. Arbejder med tegning, akvarel, fotografi/digital collage/kunstcollage, og omkring juletid hygges med papirklip. Og i fritiden kunstbroderi. Medbringer tegnegrej og grej til at klippe. Medbringer også print i høj kvalitet.

Magdalene Boassen – er grønlænder og har boet i Danmark i 23 år. Hun er vild med at sy perler og andet håndarbejde, men især perler. Arbejder med perlebroderi, kraver og smykkearbejder med meget små grønlandske perler.

Dorte Mårtensson – har syet og designet skindtasker gennem mange år. Efter besøg på Grønland er det nu tasker syet i grønlandsk sælskind i forskellige farver, men også andre ting i sæl, som f.eks. armbånd og butterfly.

 

Tid og sted:

 – Lørdag d. 4. nov. kl. 10.00-17.30
 – Søndag d. 5. nov. kl. 10.00-17.00
 – Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 2.sal

 

Tilbage til programoversigt

Related Projects