Lions Club Tombola

Lions Club Hellerup har en tombola med mange flotte gevinster. Hele overskuddet fra tombolaen går børn og uge i Grønland.

Lions Club i Hellerup har en i en årrække støttet projekter til gavn for børn og unge i Grønland, ikke mindst i Østgrønland. Støtten går altid direkte til konkrete projekter og uddeles i samarbejde med lokale Lions klubber, så der er sikret at pengene anvendes bedst muligt. Lions Hellerup har bl.a. støttet med materialer til Ungdomshuset i Tasiilaq og Ski til børnene i Kulusuk.

Lions Clubs International er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Organisationen har 1,3 millioner medlemmer i 205 lande og blev i 2007 kåret som verdens bedste NGO af Financial Times. Lions arbejder med nationale og internationale hjælpeprojekter, fx i forbindelse med katastrofer, ligesom bekæmpelse og forebyggelse af blindhed i udviklingslandene er en af organisationens mærkesager. Overskuddet fra Lions’ indsamlinger og aktiviteter går ubeskåret til projekterne. Lions Danmark er en del af Lions Clubs International og har ca. 6.000 medlemmer

 

Tid og sted:
– Lørdag d. 4. nov. kl. 10.00-17.30
– Søndag d. 5. nov. kl. 10.00-17:00
– Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1.sal

 

Tilbage til programoversigt

Related Projects