Nordatlantisk Gymnasieklasse (NGK)

Kom og hør om Nordatlantisk Gymnasieklasse (NGK)

Nordatlantisk gymnasieklasse er målrettet unge med en interesse for viden, fordybelse og kompetencer indenfor det nordatlantiske samfund, og som brænder for at arbejde i et særligt nordatlantisk studiemiljø.

Nordatlantisk Gymnasieklasse, en unik stx-uddannelse, som er resultatet af et innovativt samarbejde mellem 4 gymnasier: Gribskov Gymnasium, GUX Sisimiut i Grønland, Miðnám á Kambsdali på Færøerne og Verzlunarskoli Islands i Island. Eleverne går i 1.g i Danmark, i 2.g i første semester på Færøerne og i andet semester i Island og i 3.g i Grønland.

Man kan søge ind på Nordatlantisk Gymnasieklasse (NGK), uanset om man bor i Danmark, Færøerne, Island eller Grønland. Som elev i Nordatlantisk Gymnasieklasse vil man bo og studere i fire lande på tre år, læse en unik studieretning med bioteknologi og arktisk teknologi og få et nordatlantisk netværk for evigt.

Se mere på nordatlantisk.dk. Kontakt: post@gribskovgymnasium.dk.

 

Foredrag:
Halfdan Bell Daniel, Helle Maria Fløe Wium og Angela Davidsen fortæller om deres oplevelser med den nordatlantiske studieretning og deres ophold i hhv. Danmark, Færøerne, Island og Grønland. De startede på Gribskov Gymnasium og efter et gymnasieophold i både Island og på Færøerne blev alle tre studenter fra Nordatlantisk Gymnasieklasse i GUX Sisimiut i sommeren 2023.

Foredraget er i Det Arktiske Hus lørdag den. 4. november kl. 11.15-12.00

 

Tid og sted:
– Lørdag d. 4. nov. kl. 09.30-16.30
– Søndag d. 5. nov. kl. 09.30-15.30
– Det Arktiske Hus, Strandgade 102

Related Projects